Over Ine

Als je durft te zijn zoals je van nature bent, echt en authentiek, ben je krachtig en succesvol in het realiseren van je wensen.

Veel mensen vinden dit best moeilijk, mijzelf incluis. Daarom help ik mensen te ontdekken waar hun kracht zit door  verstand te combineren met gevoel en intuitie  en actie te ondernemen. Als paardencoach en loopbaancoach  help ik mensen bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, hun Eigen Wijsheid en persoonlijke kracht.

De ervaring met organisaties en de mensenkennis die ik de afgelopen 30 jaar heb opgedaan als communicatietrainer, HR adviseur en loopbaanbegeleider zet ik sinds 2008 in als paardencoach.

Na mijn HBO opleiding heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Om met paarden te werken in coaching heb ik de opleiding systemische paardencoaching  bij Bureau Wind gevolgd, aangevuld met cursussen werken met familieopstellingen en op het gebied van Natural Horsemanship.

Naast diverse trainers en coaches, die regelmatig met hun klanten komen, zijn mijn klanten vooral afkomstig uit de zorg en de zakelijke dienstverlening.

 

 

 

Comments are closed.