Paardencoaching Individueel

Een paard reageert op het gedrag dat je laat zien en op je innerlijke toestand.

Tijdens een individuele sessie paardencoaching voer je een aantal opdrachten samen met het paard uit. Dit kan veel inzicht opleveren.

Vaak komen thema’s naar voren als: durf ik daadwerkelijk leiding te geven, durf ik  mezelf te laten zien, durf ik op eigen benen te staan, kan ik me kwetsbaar opstellen, wil ik graag de controle houden en wat gebeurt er als ik de controle loslaat?? Paarden geven op hun eigen aardige wijze feedback.

Individueel duurt een sessie paardencoaching ongeveer 2 uur. We beginnen met een intakegesprek waarbij we werken met een duidelijke leervraag. Je krijgt uitleg over wat paardencoaching inhoudt en wat we precies gaan doen met het paard. Daarna maken we kennis met het paard en gaan we aan de slag.  Aan het eind van de coachingssessie kijken we kort terug op de ervaring en ronden we het af.

Een sessie paardencoaching individueel kan geboekt worden als los onderdeel of deel uitmaken van een regulier coachingstraject. In dat geval mag je je eigen coach meenemen zodat jullie met de inzichten uit de paardencoaching verder kunnen werken.

Paardencoaching is een ervaringsgerichte aanpak en wordt ingezet bij werkgerelateerde thema’s als:

  • leiderschapsvraagstukken
  • persoonlijke effectiviteit
  • persoonlijke ontwikkeling
  • adviesvaardigheden
  • loopbaanvraagstukken en competentieontwikkeling

 

Comments are closed.